Wie ben ik

Mijn naam is Tjaaktje Doornbos. Ik ben gediplomeerd Kindercoach. Kindercoaching is naar mijn idee een mooie, laagdrempelige manier om kinderen op oplossingsgerichte wijze, te ondersteunen en begeleiden.

Als kindercoach  ben ik een groot voorstander van de oplossingsgerichte aanpak. Ik kijk alleen dan naar de oorzaken van een probleem als dat een meerwaarde heeft voor het vinden van oplossingen.

Ik kies voor een lichte, vrolijke benadering. Die maakt de dingen niet groter of zwaarder dan ze zijn. Ik denk en werk heel beeldend: uw kind loopt in een doolhof en voelt zich verdwaald. Lopen we samen, is de uitgang ineens veel dichter bij.

Voor kinderen kan de natuur een enorme inspiratiebron zijn. De kleine reus kindercoaching vindt plaats op een boerderij met paarden, heel veel ruimte en een prachtige boomgaard.