Lopen we samen, is de uitgang ineens veel dichter bij.

Hey Hoi!

Mijn naam is Tjaaktje Doornbos. En samen met mijn team van waanzinnig leuke paarden, Wasabi, Lambik, Shy, Arina, Browny en Olienne (oliebolletje) ontmoet ik jou graag!

Vrouw, moeder, kind, dochter, zus, partner, vriendin, ondernemer, etc. Vele rollen in mijn leven en eigenlijk altijd met een glimlach. En is er een traan, dan is dat ook oké.

Verwend noem ik mezelf altijd… dat ik de leukste job heb die er is!

Ik houd van kinderen, mensen, dieren en chocolade! Ik sta voor oprecht zijn, eerlijkheid, durven en mogelijkheden.

Genieten begint bij een glimlach zei mijn oma altijd en daarna volgde standaard een schaterlach!

Ik heb als basis SPH en ben gediplomeerd kindercoach, systemisch coach, paardencoach, organisatie coach en Anders Leren Met Paarden coach.

Coaching is naar mijn idee een mooie, laagdrempelige manier om jong en oud op oplossingsgerichte wijze, te ondersteunen en begeleiden. Zowel met als zonder paarden.

Ik kies voor een lichte, vrolijke benadering. Die maakt de dingen niet groter of zwaarder dan ze zijn.

Zowel bij jou thuis / je werk als hier in de praktijk werken we met het hele systeem. Iedereen en alles mag er zijn! Je veilig voelen is daarbij essentieel.

Dit principe van werken met het hele systeem nemen we ook mee in de vraagstukken waar je op individuele basis mee komt. Dit kan zijn op zowel persoonlijk – als zakelijk vlak.

Ik denk en werk heel beeldend: je loopt in een doolhof en voelt je verdwaald. Lopen we samen, is de uitgang ineens veel dichter bij.